Με μεγάλη περηφάνεια ανακοινώνουμε την προσθήκη στη λίστα των επιτευγμάτων μας, την πιστοποίηση της εταιρείας μας με το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018 από την Bureau Veritas.  

Η πιστοποίηση αποδεικνύει την  αφοσίωσης της εταιρείας μας στη συνεχή ανύψωση του πήχη για θέματα που άπτονται της Υγείας και Ασφάλειας. Συνυπάρχει περήφανα μαζί με την πιστοποίηση του ISO 9001:2015, που καταδεικνύει τη δέσμευσή μας στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου και τη συνεχή βελτίωσή τους.

Η Elias Neocleous & Co LLC υλοποιούσε πάντα τις νομικές της υποχρεώσεις όσον αφορά τη νομοθεσία για την «Υγεία και Ασφάλεια» στο χώρο εργασίας, ωστόσο η πιστοποίηση μας με το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018, επιβεβαιώνει την πρωτοπόρα ενέργεια μας. Είναι η αναγνώριση μιας ετήσιας σκληρής εργασίας και πλήρους δέσμευσης, τόσο από τη διοίκηση όσο και από το προσωπικό της εταιρείας. Η δέσμευση της διοίκησης μας να αναπτύξει, να ηγηθεί και να προωθήσει μια τέτοια συνείδηση κουλτούρας «Υγείας και Ασφάλειας», δείχνει την αφοσίωσή της στη σωματική και ψυχική υγεία των μελών της εταιρείας.

Η πιστοποίηση με το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας μας να παρέχει έναν χώρο εργασίας όπου ο κίνδυνος ασθένειας ή τραυματισμού στα μέλη του προσωπικού, στην κοινότητα και στους πελάτες μας, εξαλείφεται ή ελαχιστοποιείται. Είναι ένα διεθνές πρότυπο στα Συστήματα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, το οποίο παρέχει μια πρακτική λύση για τη βελτίωση της ασφάλειας και της υγείας, τόσο των εργαζομένων, όσο και των πελατών και συνεργατών μας.  Συνδυάζει και συμπληρώνει τις νομικές απαιτήσεις της νομοθεσίας για την Υγεία και Ασφάλεια και αποτελεί απόδειξη ότι μια εταιρεία είναι συμμορφωμένη τόσο με τη νομοθεσία, όσο και με τα διεθνή πρότυπα.

Για να επιβιώσουν στη σημερινή ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά οι οργανισμοί, πρέπει να διαχειρίζονται προληπτικά όλους τους τύπους κινδύνου για την επιχείρηση και το θέμα της επαγγελματικής «Υγείας και Ασφάλειας» δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πιστοποίηση ISO 45001 παρέχει νέα κίνητρα για την ενίσχυση των πρακτικών επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας σε οργανισμούς και συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας για τους εργαζόμενους, τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους επισκέπτες.  Αυτό μεταφράζεται σε πρόσθετες ευκαιρίες για μια βιώσιμη βελτίωση των κινήτρων των εργαζομένων, την οποία η Elias Neocleous & Co LCC αγκαλιάζει και ακολουθεί.

Απ’ όσο γνωρίζουμε, μέχρι σήμερα, είμαστε η μόνη δικηγορική εταιρεία στην Κύπρο που έχει επιτύχει την πιστοποίηση ISO 45001:2018. Η επίτευξη και η διατήρηση και των δύο πιστοποιήσεων ISO, διασφαλίζει τη συμμετοχή μας σε μια συνεχή προσπάθεια για την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών όλων των ενδιαφερομένων μερών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε μιλήστε με την Tasoulla Theodorou ή με το άτομο με το οποίο είστε σε επικοινωνία με την Elias Neocleous & Co LLC.