• Εξειδικευμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες των πελατών μας

Εχοντας ξεκινήσει τις δραστηριότητές μας τον Αύγουστο του 2007 με ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης, υγιή κερδοφορία με ισχυρή κεφαλαιακή βάση και ρευστότητα, λειτουργούμε σήμερα ένα δίκτυο 8 Τραπεζικών Κέντρων σε όλες τις κύριες πόλεις της Κύπρου. Bάσει των δυνατών οικονομικών αποτελεσμάτων θα εξακολουθήσουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά στηρίζοντας παράλληλα την Κυπριακή οικονομία.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο μάς διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές μας, καθώς προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Η Τράπεζα δραστηριοποιείται κυρίως στο Wholesale Banking και πιο συγκεκριμένα στους ακόλουθους πέντε βασικούς πυλώνες:

• Corporate Banking

• Wealth Management

• International Business Banking

• Global Markets

• Affluent Banking

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας είναι η δέσμευσή μας στη διαχείριση σχέσεων (relationship management), με ένα προσωπικό που βρίσκεται στη διάθεση των πελατών μας ανά πάσα στιγμή, παρέχοντας το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και παροχής συμβουλών, πάντοτε στα πλαίσια των εκάστοτε σχετικών νόμων. Το ανθρώπινο μας δυναμικό ξεχωρίζει όχι μόνο λόγω της εις βάθος γνώσης της αγοράς, αλλά και λόγω της αφοσίωσής τους στην παροχή λύσεων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των πελατών μας. Η επιτυχία μας βασίζεται στη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξατομικευμένα, καινοτόμα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, βασισμένες σε αξίες, υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και ταχύτητα εκτέλεσης, με στόχο την παροχή απαράμιλλης εμπειρίας στους πελάτες μας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Με δέσμευση μας την εξυπηρέτηση των αναγκών των διεθνών πελατών, το τμήμα IBB προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών όπως τρεχούμενους λογαριασμούς, προθεσμιακές καταθέσεις, υπηρεσίες πληρωμών, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ηλεκτρονική τραπεζική, πιστωτικές διευκολύνσεις, διευκολύνσεις χρηματοδότησης συναλλαγών και υπηρεσίες μεσεγγύησης (escrow agency services).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες βασίζονται στους ακόλουθους 5 πυλώνες:

1. Ποιότητα υπηρεσιών που να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών μας.

2. Αποδοτικότητα στην εκτέλεση συναλλαγών.

3. Ασφάλεια μέσω της χρήσης προηγμένης τεχνολογίας.

4. Συστηματική επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μας μέσω της εκπαίδευσης.

5. Συνεχής βελτίωση για δημιουργική και αποτελεσματική αξιοποίηση νέων ευκαιριών.

Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών, η Τράπεζα εφαρμόζει σχέδιο ολιστικής ψηφιακής μετεξέλιξης, μέσω του επανασχεδιασμού των τραπεζικών συναλλαγών, με γνώμονα την απρόσκοπτη παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022, και προβλέπει την αντικατάσταση του υφιστάμενου συστήματος με νέες τεχνολογίες αιχμής.

ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών στις οποίες ανταποκρίνονται με εμπιστευτικότητα και αυστηρή διακριτικότητα. Ως Κυπριακή τράπεζα, δέσμευσή μας είναι να διατηρήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας καθώς και τραπεζική αριστεία, στο πλαίσιο των εξελισσόμενων τάσεων της αγοράς και των ρυθμιστικών εξελίξεων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Eurobank Cyprus Ltd

Τηλ: +357 22208000

Email: [email protected]

Web: www.eurobank.com.cy