Το ΚΕΒΕ στηρίζει το ΓΕΣΥ από την πρώτη μέρα, ως τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση, δήλωσε στον ACTIVE o πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, εξηγώντας ότι αυτό δε σημαίνει ότι δίδει το δικαίωμα στη διεύθυνση του ΟΑΥ να δρα και να συμπεριφέρεται αυτοκρατορικά, μη λαμβάνοντας υπόψη τον οποιοδήποτε. 

«Είχαμε τις υποδείξεις του Γενικού Ελεγκτή, είχαμε γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα, ζητεί ο ΥΠΟΙΚ στοιχεία για να επιβάλει φορολογίες στους παρόχους και για ένα χρόνο δεν του απαντούν επειδή έχουν παράπονα. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι διαχειρίζονται το 10% του ΑΕΠ και δεν μπορούν να λειτουργούν ετσιθελικά, πρέπει να λογοδοτήσουν», ανέφερε.

Εποπτεία και διαφάνεια, υπέδειξε ο κ. Αγκαστινιώτης, θυμίζοντας ότι το ΚΕΒΕ έστειλε μέχρι τώρα τρεις επιστολές στις οποίες καταγράφονται τα ζητήματα, χωρίς ωστόσο να λάβει οποιαδήποτε απάντηση. Αν αυτό συνεχιστεί σημείωσε, την ερχόμενη βδομάδα θα μελετήσουμε την άρση της εμπιστοσύνης μας στο Συμβούλιο και τη Διεύθυνση του ΟΑΥ.  

Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατάσταση στον ΟΑΥ, κατέληξε ο κ. Αγκαστινιώτης, υποδεικνύοντας ότι αυτές οι συμπεριφορές θα καταστρέψουν τον ΟΑΥ.

Activeradio