Από την έναρξη της διαδικασίας πρόσληψης, αλλά και στην εξέλιξη ενός εργαζόµενου, αναζητούµε άτοµα που επιδεικνύουν προσαρµοστικότητα,  περιέργεια και καινοτόµο σκέψη

Η παγκόσµια πανδηµία, η εξέλιξη της τεχνολογίας και οι συνεχείς κοινωνικοπολιτικές αλλαγές επαναπροσδιόρισαν τα παραδοσιακά µοντέλα εργασίας. Οι οργανισµοί τα υιοθέτησαν µε τη σειρά τους, προς ικανοποίηση των εργαζοµένων τους.

Η EY υπήρξε πρωτοπόρος σε αυτήν τη µετάβαση σε καινοτόµα εργασιακά µοντέλα, αναγνωρίζοντας εξαρχής τον κεντρικό ρόλο ενός δυναµικού εργασιακού περιβάλλοντος. Με πληθώρα ενεργειών έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τη δέσµευση του οργανισµού για βιωσιµότητα, ευεξία, συνεργασία, καινοτοµία και ευελιξία. Υιοθέτησε το υβριδικό µοντέλο εργασίας, που επιτρέπει στους εργαζόµενους να εξισορροπούν αποτελεσµατικά την εργασία εξ αποστάσεως και από το γραφείο, επενδύοντας παράλληλα σε εργασιακούς χώρους που αποτελούν για τους εργαζοµένους ένα κόµβο συνεργασίας και οµαδικότητας.

Πέρα από τις κτηριακές εγκαταστάσεις, η ΕΥ έχει επενδύσει σηµαντικά στην ψηφιακή υποδοµή, για να διευκολύνει την απρόσκοπτη συνεργασία και επικοινωνία µεταξύ των ανθρώπων της που εργάζονται σε ολόκληρο τον κόσµο. Η ευελιξία αποτελεί σήµερα τον ακρογωνιαίο λίθο της προσέγγισής µας, επιτρέποντας στους εργαζοµένους να ισορροπούν αποτελεσµατικά την επαγγελµατική και την προσωπική τους ζωή.

Στην EY το επίκεντρο είναι ο άνθρωπος, οι δυνατότητες και οι προοπτικές του. Η έµφαση που δίνεται στη διαφορετικότητα, την ισότητα και τη συµπερίληψη στον εργασιακό χώρο είναι επίσης στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κουλτούρα του οργανισµού στην ολότητά του. Από την έναρξη της διαδικασίας πρόσληψης, αλλά και στην εξέλιξη ενός εργαζόµενου, αναζητούµε άτοµα που επιδεικνύουν προσαρµοστικότητα, περιέργεια και καινοτόµο σκέψη, ώστε να συνάδουν µε το όραµά µας για ένα ποικιλόµορφο και χωρίς αποκλεισµούς περιβάλλον εργασίας.

Καθώς οι ολοένα και αυξανόµενες ανάγκες στο επιχειρηµατικό γίγνεσθαι επηρεάζουν την ευεξία και εξέλιξη των εργαζοµένων, η ΕΥ δίνει τεράστια σηµασία στη διά βίου µάθηση των ανθρώπων της, παρέχοντάς τους ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης, µέσα από µια τεράστια γκάµα σεµιναρίων, διαδικτυακών πλατφορµών και µαθηµάτων που τους προσφέρονται καθ’όλη την πορεία τους στην εταιρεία. Αναγνωρίζουµε ότι η ανάδειξη των δεξιοτήτων, των γνώσεων και των εµπειριών των εργαζοµένων µας, καθώς και η περαιτέρω εξέλιξή τους, έχουν εν τέλει θετικό αντίκτυπο στην υλοποίηση των επιχειρηµατικών µας στόχων. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουµε το όραµά µας για τη δηµιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσµου.