Σε μία εγκάρδια, συγκινητική τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμος Γεροσκήπου τίμησε μετά θάνατον τον αείμνηστο Μιχαλάκη Λεπτό για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Γεροσκήπου και την εν γένει προσφορά του στον Δήμο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Ιεροκήπια 2023», που αναδεικνύουν τη δέσμευση του Δήμου στη προώθηση του πολιτισμού και, ευρύτερα, στη συνολική ανάπτυξη της περιοχής Γεροσκήπου.

Στην τελετή, ο Δημαρχεύων Γεροσκήπου κ. Κυριάκος Χατζηβασίλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του και για την απόφαση του αείμνηστου Μιχαλάκη Λεπτού για τη δωρεά οικοπέδου στον Δήμο για επέκταση και αναβάθμιση της δημοτικής πλατείας και του κήπου της στην περιοχή Κάτω Βρύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έναρξη λειτουργίας της ανανεωμένης ιστοσελίδας Leptos Estates

Ο Δήμος μέσα στο πλαίσιο απόδοσης τιμής στον Άνθρωπο, αλλά και στον Επιχειρηματία Μιχαλάκη Λεπτό, αποφάσισε:

●   Ο κυκλικός κόμβος που βρίσκεται στη διασταύρωση των λεωφόρων «Σπύρου Κυπριανού», και «Ευρώπης», να μετονομαστεί σε «Κυκλικό κόμβο Μιχαλάκης Λεπτός».

●  Το νότιο τμήμα της Λεωφόρου ‘Ευρώπης’ να μετονομαστεί σε «Λεωφόρο Μιχαλάκη Λεπτού».

Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι της οικογένειας Λεπτού, που παρέλαβαν και τη τιμητική πλακέτα. Μεταξύ αυτών οι γιοι του αείμνηστου Μιχαλάκη Λεπτού, κ. Γιώργος Μ. Λεπτός και κ. Παντελής Μ. Λεπτός, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες και την εκτίμησή τους στον Δήμο Γεροσκήπου.