Κατοικίες ιδανικές για ιδιοκατοίκηση στις επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ. σε οικόπεδο 511 τ.μ., Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR497, Ενδεικτική τιμή: €588.000

Το ακίνητο είναι ανεξάρτητη οικία 4 υπνοδωματίων και εφάπτεται επί της οδού Φαν Ντάικ, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου παρά το K–Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα και σαλόνι. Ο 1ος όροφος αποτελείται από σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια ενώ ο 2ος όροφος αποτελείται από δύο επιπλέον υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης, bbq, πισίνα και αυλή.

Ανεξάρτητη οικία 352 τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR321, Ενδεικτική τιμή: €645.750

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Σολωμού στην Αγλαντζιά. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, wc, ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια (το ένα en-suite). Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, bbq, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Ημιτελής ανεξάρτητη κατοικία 472 τ.μ. σε οικόπεδο 725 τ.μ., Λατσιά, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR453, Ενδεικτική τιμή: €517.650

Το ακίνητο είναι ημιτελής διώροφη κατοικία, στην οδό 1η Απριλίου στον Δήμο Λατσιών. Το ακίνητο έχει γωνιακή θέση και συνορεύει με χώρο πρασίνου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και wc ξένων, ενώ στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο με τουαλέτα. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή και ημιτελής πισίνα.

Ανεξάρτητη Οικία 150 τ.μ. Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR194, Ενδεικτική τιμή: €198.450

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Αγίου Ιωάννη και βρίσκεται σε απόσταση 18χλμ από το κέντρο της Λευκωσίας. Εφάπτεται επί της οδού Κυριάκου Μάτση με πρόσοψη 40μ περίπου. Η οικία αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, αποθήκη και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Ανεξάρτητη Οικία, 360 τ.μ., Αγίος Δομέτιος, Λευκωσία, Κωδικός Ακινήτου: PIR338, Ενδεικτική τιμή: €683.550

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αρχ. Κυπριανού στον Άγιο Δομέτιο. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, ανελκυστήρα και αποχωρητήριο ξένων ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια (το ένα en-suite) και ο 2ος όροφος αποτελείται από το κυρίως υπνοδωμάτιο. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, bbq, πισίνα, δωμάτιο υπηρεσίας και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Εμβαδόν γης 543 τ.μ.

Ανεξάρτητη Οικία 603 τ.μ, Μαρώνι, Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR320 Ενδεικτική τιμή €497.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μαρωνίου με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), σοφίτα και ημιυπόγειο (εσωτερικοί χώροι 315 τ.μ.). Διαθέτει σύστημα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένη βεράντα (182 τ.μ.) και μεγάλος κήπος. Εμβαδόν γης 1,338 τ.μ.

Διώροφη ημιτελής οικία 197 τ.μ, Τάλα, Πάφος, Κωδικός Ακινήτου: PIR226 Ενδεικτική τιμή €216.400

Το ακίνητο είναι ημιτελές και βρίσκεται στην κοινότητα Τάλας. Αποτελεί μέρος του συγκροτήματος κατοικιών “Mesomerena Sunset Villas II”. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, ενώ ο όροφος αποτελείται από τρια υπνοδωμάτια (en-suite). Εξωτερικά υπάρχει αυλή, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Τίτλος ιδιοκτησίας διαθέσιμος.

Ανεξάρτητη ισόγειος οικία 150 τ.μ. Ορά, Λάρνακα, Κωδικός Ακινήτου: PIR531, Ενδεικτική τιμή €84.000

Το ακίνητο είναι ανεξάρτητη ισόγεια οικία στην κοινότητα Ορά της επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση 145μ από την εκκλησία και 95μ από τον δρόμο Ορά- Άγιοι Βαβατσινιάς. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, δύο μπάνια, δύο υπνοδωμάτια και αυλή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873