Ευχές και δώρα μοίρασε ο Άγιος Βασίλης στα παιδιά της κοινότητας Λέμπας, σε εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Κίνησης Λέμπας και το Κ.Σ. Λέμπας.

Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Κίνησης Λέμπας, Κώστας Τσακέζος, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέφερε πως σήμερα μαζεύτηκαν για να προσφέρουν δώρα σε όλα τα παιδιά της κοινότητας. Λόγω του COVID-19 δεν έγινε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αλλά ο Άη Βασίλης, συνοδευόμενος από ξωτικά θέλοντας να μην αφήσει τα παιδιά της Λέμπας δίχως δώρα, διήλθε με την άμαξα του από τις κατοικίες των μικρών παιδιών, σκορπίζοντας χαρά και γέλιο και προσφέροντας δώρα, πρόσθεσε. Σκοπός, ανέφερε, είναι η τήρηση των μέτρων για μεγαλύτερη ασφάλεια ενώ ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος της κοινοτικής αρχής Λέμπας, Θουκιδίδης Χρυσοστόμου, ανέφερε πως φέτος λόγω της ιδιαιτερότητας της χρονιάς και του COVID- 19, ακύρωσαν τις μαζικές εκδηλώσεις και αποφάσισαν να στείλουν τον Άη Βασίλη σε κάθε σπίτι ξεχωριστά για να δώσει δώρα στα παιδιά. Ο κ. Χρυσοστόμου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους αλλά και ό,τι καλύτερο για την Κύπρο. Με αφορμή την εορτή του Αγίου Στεφάνου, προστάτη της Λέμπας, ευχήθηκε σε όλους ειρήνη, αγάπη, ελπίδα και υγεία.  

Μικροί και μεγάλοι ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και κάθε καλό στον Άη Βασίλη, σημειώνοντας πως τέτοιες πρωτοβουλίες γεμίζουν τον καθένα με χαρά, ενώ ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο και το νέο έτος και να είναι καλύτερο από το 2020.