Χιλιάδες Κύπριοι παραμένετε στο εξωτερικό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είτε είστε φοιτητές που έχουν «εγκλωβιστεί», είτε πολίτες που έχουν ταξιδέψει, είτε απόδημοι που όμως δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στην πατρίδα σας. Κοινός παρονομαστής, η απομόνωση και τα μέτρα προστασίας που βιώνετε όλοι όπου και αν βρίσκεστε, αναμένοντας τη μέρα της άρσης των περιορισμών.
 
Ο «Φ» ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με όλους εσάς και σας ζητάει να στείλετε το δικό σας μήνυμα, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, τις σκέψεις σας και το πως βιώνετε την κατάσταση σε σχέση με την πανδημία, στη χώρα που βρίσκεστε. Μπορείτε να στείλετε «το μήνυμά σας» είτε γραπτώς, είτε μέσω βίντεο στο Facebook Page του Philenews, στο Instagram ή στο e-mail [email protected] .
 
Ο Μεγαλύτερος Δημοσιογραφικός Οργανισμός της Κύπρου «Ο Φιλελεύθερος» 65 συναπτά έτη, παραμένει πάντα στην υπηρεσία του Κυπριακού λαού. Έτσι και σήμερα, εν μέσω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η χώρα μας και ο πλανήτης, δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση του κορονωϊού. «Ο Φιλελεύθερος» μέσω των έντυπων εκδόσεων αλλά και της εγκυρότερης δημοσιογραφικής πύλης της Κύπρου, philenews.com παρέχει 24ωρη ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και διεθνώς. Παράλληλα, ο Οργανισμός σχεδίασε και υλοποιεί την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» παρακινώντας το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των ειδικών.