Γνωστή και καθιερωμένη στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού για την αριστεία των ακινήτων που αναπτύσσει, η Quality Group επανέρχεται με την πολυαναμενόμενη Έκθεση Ακινήτων PROPERTY EXPO 2024. Από τις 5 μέχρι τις 7 Απριλίου ελάτε στο Radisson Blu Plaza στη Λάρνακα και αξιοποιήστε την ευκαιρία να βρείτε το διαμέρισμα των ονείρων σας, από €69.000 για διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και €119.000 για διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια.

Με δόσεις δανείου ακόμη πιο φθηνές από το να ενοικιάζετε, αποκτήστε ακίνητο είτε πλήρως ανακαινισμένο είτε ολοκαίνουργιο- σε διάφορες εξαιρετικές τοποθεσίες γύρω από τη Λάρνακα. Μάλιστα, οι αγοραστές ακινήτων κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα συμμετάσχουν αυτόματα σε ζωντανή κλήρωση με εξαιρετικά δώρα. Το μεγάλο δώρο, ένα στούντιο αξίας €75.000 ευρώ!

Συνεργαζόμενη με αξιόπιστες τράπεζες της Κύπρου, η Quality Group παρέχει εξατομικευμένα σχέδια πληρωμών για τους επισκέπτες της Έκθεσης που ενδιαφέρονται για την αγορά ακινήτου. Αυτή η πρωτοβουλία εξασφαλίζει οικονομική ευελιξία και άνεση για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια επένδυση.

Η Έκθεση Ακινήτων Quality Group 2024 δίνει, επίσης, στους επισκέπτες την ευκαιρία να αγοράσουν απευθείας από τον κατασκευαστή. Αποκλείοντας τους ενδιάμεσους, η Quality Group εξασφαλίζει μια σύντομη, ξεκούραστη και επωφελή διαδικασία για τον αγοραστή!

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αποκλειστικές εκπτώσεις που κυμαίνονται από 10% έως 30% σε επιλεγμένα έργα και μονάδες. Επίσης, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να πάρουν πληροφόρηση για επερχόμενα έργα ή ακόμη και να προκρατήσουν ακίνητα που βρίσκονται στα σκαριά.

Επιπλέον, όσοι πραγματοποιήσουν αγορά εντός των 3 ημερών της  Έκθεσης, θα ανταμειφθούν με μια εκπληκτική 7ήμερη δωρεάν διαμονή με πρωινό σε οποιοδήποτε από τα υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία της Quality Group, συμπεριλαμβανομένων του Radisson Blu, Radisson Beach Resort και Hotel Indigo.

Η Quality Group θα προσφέρει την «Πλατινένια Κάρτα Μέλους Q» με κάθε αγορά στην Έκθεση-μια συνδρομή που ξεκλειδώνει εκπτώσεις και προνόμια εντός της Quality Group, καλύπτοντας ξενοδοχεία, εστιατόρια, ιατρικές δομές και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, ιδιαίτερης αξίας θα είναι οι ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης αφού οι επισκέπτες θα έρθουν σε άμεση επαφή με ειδικούς του κλάδου ακινήτων, της φιλοξενίας, του ιατρικού και εκπαιδευτικού τομέα. Στελέχη της Quality Group θα είναι παρόντα για να διευκολύνουν τις επαφές ενώ θα παρέχουν και

καθοδήγηση ώστε οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές να ευθυγραμμίσουν τις επενδύσεις τους σε ακίνητα με τους χρηματοοικονομικούς τους στόχους και απαιτήσεις.

Η Quality Group Property EXPO 2024 προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για να επικοινωνήσετε απευθείας με τους κατασκευαστές και να εξερευνήσετε μια τεράστια γκάμα από κατοικίες και επαγγελματικές στέγες στις πιο συζητημένες τοποθεσίες της Κύπρου.

Εξασφαλίστε την θέση σας στο EXPO και κάντε το πρώτο βήμα προς την επένδυσή που ονειρευτήκατε στην Κύπρο. Προσιτά σπίτια και ασυναγώνιστες  συμφωνίες σας περιμένουν στην Quality Group Property EXPO 2024.

Quality Group Property EXPO 2024

Πότε: 5-7 Απριλίου 2024 (Παρασκευή 16:00-21:00 / Σάββατο 11:00-21:00 / Κυριακή 11:00-21:00)

Πού: Radisson Blu Hotel, Plaza

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κρατήσετε τη θέση σας, επισκεφθείτε www.qualitypropertyexpo.com