Προσφέροντας όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων, η Ancoria Bank στοχεύει στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις. Πρόκειται για μια challenger σύγχρονη τράπεζα, που κατάφερε να βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και στους ιδιώτες.

Από το ξεκίνημά της το 2016, η Ancoria Bank έθεσε ψηλούς στόχους και επένδυσε στην τεχνολογία προσφέροντας στους πελάτες της μια μοναδική για την Κύπρο τραπεζική εμπειρία, όπου η φυσική και η ψηφιακή εξυπηρέτηση συνυπάρχουν αρμονικά. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο που θα εξυπηρετηθεί.

Η έμφαση που δόθηκε στις επιχειρήσεις ήταν ιδιαίτερη, αφού ένας από τους στόχους της δημιουργίας της τράπεζας ήταν η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τόπου.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Ancoria Bank εδραίωσε το όνομά της στο κυπριακό επιχειρηματικό κοινό και κατάφερε να χτίσει ένα δανειακό χαρτοφυλάκιο, το οποίο σήμερα και εν μέσω πανδημίας εξακολουθεί να παρουσιάζει μηδενικά μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Η τράπεζα διαθέτει όλο το φάσμα των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών για επιχειρήσεις, µε στόχο την παροχή της σωστής εξυπηρέτησης και των κατάλληλων λύσεων, µε ανταγωνιστικούς όρους και χρεώσεις. Συγκεκριμένα, η Ancoria Bank προσφέρει, ανάμεσα σε άλλα, δάνεια, τρεχούμενους λογαριασμούς, υπηρεσίες εμπορικών συναλλαγών (trade services), καθώς και προθεσμιακές καταθέσεις. Επίσης, χρησιμοποιώντας εύστοχα την τεχνολογία, παρέχει ολοκληρωμένες και φιλικές προς τους πελάτες της ηλεκτρονικές λύσεις, αναβαθμίζοντας την τραπεζική τους εμπειρία.

Επιχειρηματικά δάνεια

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, που καλείται να αντιμετωπίσει η παγκόσμια οικονομία, στις προτεραιότητες μιας επιχείρησης είναι η διατήρηση της ρευστότητάς της, η αναδιάρθρωση του δανείου της, καθώς και η αναβάθμιση των υπηρεσιών/εγκαταστάσεών της σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία. Με βάση τη σωστή αξιολόγηση και έχοντας ως αρχή τη βιώσιμη δανειοδότηση, η Ancoria Bank προσφέρει εξατομικευμένα δάνεια προς τις επιχειρήσεις για κάλυψη κεφαλαιουχικών δαπανών, όπως επαγγελματική στέγη, οχήματα και εξοπλισμό, καθώς και λύσεις ρευστότητας και κεφαλαίου κίνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ancoria Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα της κυβέρνησης για την επιδότηση επιτοκίων όσον αφορά τα επιχειρηματικά δάνεια μέχρι και το τέλος του χρόνου, όπως έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μέσα από τη συνεργασία με την ομάδα της τράπεζας και σε συνδυασμό με τις χρηματοδοτικές λύσεις που προτείνει σε κάθε είδους επιχείρηση, όμιλο ή παραγωγική μονάδα, νέα, υφιστάμενη, μικρή ή μεγάλη εταιρεία, ο πελάτης μπορεί να δει το μέλλον του με σιγουριά. Οι έμπειροι τραπεζικοί λειτουργοί της Ancoria Bank συγκεντρώνουν λεπτομερώς τα οικονομικά δεδομένα, για να μπορούν να έχουν ένα πλήρες εταιρικό προφίλ, με σκοπό να παρέχουν την κατάλληλη βοήθεια, ώστε η επιχείρηση να πετύχει τους στόχους της και να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις χρηματοπιστωτικές της υποχρεώσεις. Συνεπώς, η ιδανική λύση μπορεί να μην είναι πάντοτε η χρηματοδότηση και με υπευθυνότητα θα συζητηθεί με τον πελάτη τεκμηριωμένα, με εποικοδομητικό τρόπο και χωρίς χρονικές καθυστερήσεις.

Online Banking: myAncoria

Μέσα από το online banking της τράπεζας, myAncoria, το οποίο έχει δημιουργηθεί εσωτερικά από την ομάδα της Ancoria Bank, η κάθε επιχείρηση μπορεί να χειρίζεται τη ρευστότητά της με άνεση, ασφάλεια, ευκολία και αμεσότητα, αφού προσφέρονται οι υπηρεσίες κατάλληλα διαμορφωμένες για να είναι φιλικές προς τον χρήστη. Aνάμεσα σε άλλα, πραγματοποιούνται πληρωμές σε τρίτα πρόσωπα, συνεργάτες και επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό με ανταγωνιστικές χρεώσεις, δίνεται η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της κάρτας, καθώς και βιομετρικής ταυτοποίησης (αναγνώριση προσώπου ή δακτυλικό αποτύπωμα) όσον αφορά την είσοδο στην εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου, αλλά και την έγκριση πληρωμών. Ο τρεχούμενος λογαριασμός της κάθε επιχείρησης μπορεί να συνδεθεί με χρεωστική κάρτα και αν ο πελάτης το επιθυμεί με βιβλιάριο επιταγών, το οποίο μπορεί να παραγγείλει οποιαδήποτε στιγμή μέσω της βραβευμένης εφαρμογής myAncoria. Χρησιμοποιώντας το myAncoria, από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet, η κάθε επιχείρηση έχει τον έλεγχο των οικονομικών της οποιαδήποτε στιγμή.

Trade services/Υπηρεσίες εμπορικών συναλλαγών

Όσον αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των εισαγωγών/εξαγωγών, τόσο εγχώρια όσο και σε διεθνές επίπεδο, η Ancoria Bank αναλαμβάνει τη στήριξη των εμπορικών τους συναλλαγών μέσα από μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων, όπως είναι η διαχείριση εγγράφων προς είσπραξη, η έκδοση Εγγυητικών Επιστολών και Ενέγγυων Πιστώσεων.

Banking Redefined

Έχοντας πάντα ως προϋπόθεση τον επαγγελματισμό, τη διαφάνεια, τη γρήγορη ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών της και την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον, η Ancoria Bank προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για κάθε θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την τραπεζική πρακτική κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου, δημιουργώντας παράλληλα σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 12, 1080 Λευκωσία

Γωνία Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως 151, 3021 Λεμεσός Λεωφόρος Φανερωμένης 189-191, 6035 Λάρνακα

Τηλ.: 8000 0050 / +357 22849000 (για κλήσεις από εξωτερικό)

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.ancoriabank.com

LinkedIn: Ancoria Bank

Facebook: Ancoria Bank Ltd

Instagram: @ancoriabankcy