Έκκληση στη Νομική Υπηρεσία και στην Αστυνομία να κινηθούν αυτεπάγγελτα για διερεύνηση των γεγονότων στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Al Jazeera απηύθυνε σε δηλώσεις του στο Insider ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλός Αγκαστινιώτης.

Όπως ανέφερε, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια το ΚΕΒΕ υπηρετεί το υγιές επιχειρείν.

«Είμαστε εδώ, όχι για όλους, αλλά μόνο για όσους επιχειρούν στα πλαίσια της νομιμότητας και βάζουν το συμφέρον της χώρας πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον. Έχοντας πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι το Αl Jazeera διάκειται εχθρικά προς της Κύπρο εξυπηρετώντας συμφέροντα άλλων χωρών και ότι πιθανόν να έχει υπερβεί τα επίπεδα δημοσιογραφικής δεοντολογίας που πρέπει να υπάρχουν, παρά ταύτα το ουσιαστικό για μας είναι ότι η χώρα μας έχει μένει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη με όσα είδαμε στο σχετικό βίντεο», τόνισε.

Όπως μας ανέφερε χθες είχε μακρά τηλεφωνική συνομιλία με την ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας, της οποίας έχει τεράστια εκτίμηση και απόλυτη εμπιστοσύνη.

«Τους έθεσα επιτακτικά το θέμα, ότι η πλήρης διερεύνηση από τη Νομική Υπηρεσία και την Αστυνομία, είναι καθήκον τους, όχι μόνο για την ουσία, αλλά και για να δώσουμε το μήνυμα ότι έχουμε ένα συντεταγμένο κράτος», κατέληξε.