Εδώ και μερικούς μήνες ο Νικηφόρος Παμπακάς έχει αναλάβει και επίσημα το ρόλο του γενικού διευθυντή στη Μαρίνα Λεμεσού. Υπενθυμίζεται πως ο Ν. Παμπακάς, ανέλαβε ρόλο αναπληρωτή γενικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Χριστοδουλίδη τον περασμένο Mάιο.
 
Προ μηνών, διορίστηκε και επίσημα στη θέση του Γενικού διευθυντή της ανάπτυξης ενώ προηγουμένως κατείχε τη θέση του επικεφαλής μάρκετινγκ και εμπορικός διευθυντής της εταιρείας. Σε παρέμβαση του στην ειδική έκδοση του Φιλελεύθερου για το 2020, ο κ. Παμπακάς σχολίασε πως η μαρίνα Λεμεσού ολοκληρώνεται εντός του 2020 και στόχος τους είναι να διατηρήσουν τις υψηλές προδιαγραφές των υπηρεσιών που προσφέρουν. «Οι πελάτες μας, οι οποίοι διαχειρίζονται μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια ή οι οικονομικά εύρωστοι πελάτες μας ( ιδιοκτήτες κατοικιών και σκαφών), μάς εμπιστεύονται απόλυτα κι αυτό σημαίνει ότι από λειτουργικής πλευράς πρέπει να είμαστε άψογοι και ακριβείς σε όλους τους τομείς όπως στη διαχείριση ιδιοκτησίας, στις υπηρεσίες υποδοχής,  στις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, κ.τλ.
 
«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι το έργο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε ένα one-stop προορισμό για όλους τους επισκέπτες του νησιού. Καθώς η μαρίνα ωριμάζει, προσδοκούμε να δούμε τα ποσοστά πληρότητας να αυξάνονται σε όλο το φάσμα των μεγεθών αγκυροβολίου», σχολίαζε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
Το τελευταίο στάδιο ανάπτυξης της μαρίνας, είναι το Castle Residences, ένα τεχνητό νησί μέσα στη θάλασσα το οποίο αναμένεται να παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2020.
 
Το συγκρότημα περιλαμβάνει διαμερίσματα δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων και μεζονέτες, με καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες ή sundecks.
 
Philenews/Insider