Ο φασαριόζικος και απειλητικός τρόπος με τον οποίο έθεσε εαυτόν υπό τους προβολείς της δημοσιότητας ο 47χρονος Σύρος στη Χλώρακα, φαίνεται ότι άνοιξαν για τα καλά τους ασκούς του αιόλου εναντίον του.

Αυτά που κυκλοφορούσαν στην μικρή κοινωνία της Χλώρακας αποτελούν όπως φαίνεται πλέον αντικείμενο αστυνομικών ερευνών, με τις υποθέσεις στις οποίες ο 47χρονος φέρεται εμπλεκόμενος να έρχονται ενώπιον των εξεταστών του ΤΑΕ Πάφου η μία μετά την άλλη.

Ήδη σήμερα ο παρουσιαζόμενος ως εκπρόσωπος των σύρων της Χλώρακας κατηγορήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για τα συμβάντα των τελευταίων ημερών, ωστόσο η Αστυνομία ζήτησε την συνέχιση της κράτησης του για εξέταση νέων υποθέσεων στις οποίες φέρεται με εμπλέκεται. Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφαση του για το συγκεκριμένο θέμα στις 9.30 αύριο το πρωί. Μεταξύ των αξιόποινων υποθέσεων που εξετάζει η Αστυνομία με ύποπτο τον 47χρονο, είναι και υπόθεση κλοπής οικοδομικών υλικών και κλεπταποδοχή.

Πάντως, ακόμη και μετά την σύλληψη και παραμονή του στο κελί ο συγκεκριμένος σύρος έχει τον τρόπο να τραβά σαν μαγνήτης πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για όλους τους λάθος λόγους. Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση που αφορά σε φωτογραφία που τραβήχθηκε μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και η οποία τον δείχνει περιχαρή να ποζάρει με άλλο αλλοδαπό κρατούμενο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι ένας εκ των παράνομων μεταναστών οι οποίοι προωθούνται προς απέλαση.

Μετά το γεγονός αυτό, η ηγεσία της Αστυνομίας έδωσε αυστηρές εντολές για προαυλισμό του 47χρονου μακριά από άλλους κρατούμενους ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που φαίνεται να δημιουργούνται όπου βρίσκεται το εν λόγω πρόσωπο.