Επιλεγμένα ακίνητα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε αγοραστή, παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate στο πλαίσιο της ενότητας «Altamira Selection».

Από την εβδομαδιαία ενότητα της εταιρείας, ξεχωρίζουν γραφεία, οικιστικά οικόπεδα και κτήριο μικτής χρήσης, σε μερικές από τις πιο περιζήτητες περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου.

Οικιστικά οικόπεδα από €90.000

Συγκεκριμένα, σε μια σε μια ήσυχη περιοχή του Δήμου Ιδαλίου, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο στην τιμή των €147.000. Το συγκεκριμένο οικόπεδο θεωρείται ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια καθώς τοποθετείται σε περιοχή η οποία διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Λευκωσίας και χαρακτηρίζεται από ανάπτυξη ανεξάρτητων κατοικιών.

Στο κέντρο της Λάρνακας ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο 271 τ.μ. στην τιμή των €90.000. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια, ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις προς τις κύριες οδικές αρτηρίες της πόλης. Το ακίνητο κεντρίζει το ενδιαφέρον αφού εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης Κα4 και είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφου κτηρίου οικιστικής χρήσης.

Οικιστικό οικόπεδο εντοπίζεται και στα Περβόλια, στην επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται μόλις 800 μέτρα από τη θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από διάφορες υπηρεσίες. Έχει ορθογώνιο σχήμα και εφάπτεται πεζόδρομου. Το οικόπεδο, εμβαδού 645 τ.μ. αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να κτίσουν την ιδανική τους κατοικία. Πωλείται στην τιμή των €105.000.

Σε ελκυστική και ήσυχη περιοχή της Χλώρακας στην επαρχία Πάφου, πωλείται οικόπεδο, εμβαδού 754 τ.μ., στην τιμή των €155.000. Το ακίνητο διαθέτει προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου Πάφου και το τουριστικό μέτωπο. Πρόκειται για ιδανικό οικόπεδο προς αξιοποίηση τόσο από ιδιώτες όσο και από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Τμήμα του ακίνητου εμπίπτει εντός της οικιστικής πολεοδομικής ζώνης Κα6α, ενώ το υπόλοιπο εμπίπτει εντός της εμπορικής ζώνης (Εβ).

Επενδυτικές ευκαιρίες σε δημοφιλείς περιοχές

Σε κεντρική τοποθεσία στο Δήμο Λάρνακας, εντοπίζεται γραφείο 75 τ.μ. στην τιμή των €132.000. Το κτήριο, με την ονομασία “LAMANKO LIVADHIOTIS CENTRE, βρίσκεται στην πλατεία Παλάς και το γραφείο είναι στον 1ο όροφο. Αποτελείται από δυο γραφεία, κουζίνα, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ακινήτου καταγράφεται η κοντινή απόσταση από την παραλία των Φοινικούδων, ενώ σημαντικό είναι ότι το διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται προς €400 τον μήνα. Στον ίδιο όροφο του κτηρίου, πωλείται επίσης ένα μεγάλο γραφείο με συνολικό εμβαδό 124 τ.μ. στην τιμή των €200.000. Το ακίνητο αποτελείται από χώρο υποδοχής, έξι γραφεία, κουζίνα, δυο αποχωρητήρια και καλυμμένες βεράντες. Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται ότι κάθε γραφείο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ το ακίνητο στο σύνολό του ενοικιάζεται προς €600 τον μήνα.

 Στην ενορία Σκάλα του Δήμου Λάρνακας εντοπίζεται κατάστημα με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε πολύ κεντρικό σημείο. Το ακίνητο απέχει λίγα λεπτά από την Παλιά Πόλη της Λάρνακας και την παραλία των Φοινικούδων, διαθέτει εμβαδόν 54 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €65.000. Εσωτερικά αποτελείται από ενιαίο χώρο καταστήματος και αποχωρητήριο και ενοικιάζεται προς €230/μήνα.

Επιπρόσθετα, στη Λεμεσό, στην δημοφιλής περιοχή «Πεντάδρομος» και συγκεκριμένα απέναντι από το Παττίχειο Θέατρο, ξεχωρίζει κατάστημα το οποίο πωλείται προς €750.000. Το κατάστημα αποτελεί μέρος του κτηρίου «Nicolaou Pentadromos Center». Βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, ενώ προέκυψε από την ενοποίηση τριών συνεχόμενων καταστημάτων και χρησιμοποιείται ως κλινική. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 161 τ.μ. και υπόγειο 370 τ.μ. με δύο καλυμμένους χώρους στάθμευσης. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται ως ενιαία μονάδα, ενώ ενοικιάζεται για €3,080/μήνα με απόδοση 6.1%.

Έτοιμες οικιστικές λύσεις με κατοικία και διαμερίσματα

Στο Τραχώνι της επαρχίας Λεμεσού, πωλείται ανεξάρτητη κενή κατοικία με θερμαινόμενη πισίνα στην τιμή των €500.000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης Λεμεσού και τις γύρω κοινότητες ενώ αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα με καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Πέραν της θερμαινόμενης πισίνας, εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, βεράντες, ψησταριά και αυλή. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 280 τ.μ. και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια.

Ετοιμοπαράδοτα κενά διαμερίσματα εντοπίζονται στην ενορία Αγίου Θεοδώρου στον Δήμο Πάφου. Πρόκειται δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων που πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €155.000 και €170.000 αντίστοιχα. Τα ακίνητα αποτελούν μέρος του συγκροτήματος «PAFILIA GARDENS» και απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και την τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου. Είναι ιδανικά για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.