Διαφωνούσαν για τους χώρους στάθμευσης στην πιάτσα των ταξί στο αεροδρόμιο Πάφου, καθώς και για τον τρόπο εργασίας κάποιων εξ αυτών και θεώρησαν καλό να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο και συμπλοκές μπροστά από το κτήριο των αφίξεων του αεροδρομίου και ενώ υπήρχε διακίνηση επιβατών.

Ο λόγος για έξι οδηγούς ταξί που δραστηριοποιούνται στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία και κατηγορήθηκαν γραπτώς για όσα πρωτοφανή συνέβησαν, με υποθέσεις εναντίον τους σχετικά με συμπλοκή και πρόκληση ανησυχίας.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, σε ώρα έντονης δραστηριότητας στο αεροδρόμιο, έξω από τα κτήρια των αφίξεων. Στη συμπλοκή, είπε, συμμετείχαν δύο ομάδες οδηγών ταξί, αποτελούμενες από τρία άτομα η κάθε μια. Οι ενεχόμενοι είναι ηλικίας 48, 52, 22, 21, 39 και 50 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο οδηγός ταξί μετά από τροχαίο

Αιτία του καυγά, είπε ο κ. Νικολάου, ήταν βάσει των ερευνών ο τρόπος εργασίας τους και οι χώροι στάθμευσης των οχημάτων τους.

Οι έξι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κουκλιών, όπου αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.