↑ Επιτέλους πρυτάνευσε η λογική και η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε καταλήξει στη φυλακή για υπόθεση θανατηφόρου δυστυχήματος, παίρνει, με προεδρική χάρη, τον δρόμο της αποφυλάκισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραπτό αίτημα της 44χρονης για αποφυλάκισή της υποστηριζόταν από σημείωμα των οικείων του προσώπου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο.

↓ Κόλαφος τα αποτελέσματα έρευνας του Υπουργείου Παιδείας για το φαινόμενο της σχολικής βίας. Μεταξύ των σημαντικών ευρημάτων αναφέρεται ότι ένας στους τέσσερις μαθητές έχει πέσει θύμα εκφοβισμού, ενώ το 2% των μαθητών εκδηλώνει ακραίας μορφής παραβατικότητα. Το γεγονός πάντως ότι η χώρα μας παρουσιάζει από τα πιο υψηλά ποσοστά σχολικής βίας και παραβατικότητας στην ΕΕ, καταρρίπτει το αφήγημα κάποιων πως όσα περιστατικά βλέπουν κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας είναι μεμονωμένα.

↑ Εκατό άτομα με αυτισμό από διάφορα ειδικά σχολεία, δομές και συνδέσμους από όλη την Κύπρο, παρέα με τους συνοδούς ή μέλη των οικογενειών τους, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με αεροπλάνο από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το αεροδρόμιο Πάφου, σε μια πτήση με προορισμό… την αποδοχή και τη συμπερίληψη! Αξίζουν συγχαρητήρια στο Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων, στην TUS Airways και στη Hermes Airports για την πρωτοβουλία.

↓ Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που έχουμε πτώση οπαδού στην καταπακτή του ΓΣΠ. Ο οπαδός της ΑΕΚ που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Ομόνοια ήταν ο πέμπτος στη σειρά τα τελευταία εφτά χρόνια και παρά τις κατά καιρούς δεσμεύσεις για μέτρα πρόληψης, ποτέ δε λήφθηκαν μέτρα ασφάλειας.