Μυστήριο καλύπτει για την ώρα τις συνθήκες θανάτου του 29χρονου που εντοπίστηκε το πρωί χθες να επιπλέει νεκρός στην θαλάσσια περιοχή του Εναερίου στη Λεμεσό.

Πρόκειται για αλλοδαπό από την Ινδία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη Λεμεσό από τις αρχές του έτους. Ο άντρας εντοπίστηκε από πολίτη, μετά τους κυματοθραύστες και έφερε ρούχα και υποδήματα, ενώ από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται να ήταν νεκρός για ώρες, αφού είχε υποστεί ακαμψία.

Αρχικά τα στοιχεία του νεκρού ήταν άγνωστα στις Αρχές ωστόσο μετά από εξετάσεις και καταθέσεις που λήφθηκαν από διάφορα πρόσωπα, εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για 29χρονο Ινδό. Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι ο 29χρονος βρισκόταν στην περιοχή με άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνου Βασιλείου, ο 29χρονος εντοπίστηκε γύρω στις 7 το πρωί από πολίτη στο θαλάσσιο χώρο του Εναερίου.

Ο άτυχος άνδρας επίπλεε στα 150 μέτρα από την ακτή και πίσω από τους κυματοθραύστες. Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες οι οποίοι μετέφεραν τον 29χρονο στη στεριά και εκεί διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός. Ακολούθως ενημερώθηκε ασθενοφόρο καθώς και μέλη της Αστυνομίας, που έσπευσαν στη σκηνή για επιτόπιες έρευνες.