Στα χέρια της εταιρείας VitaTrace Nutrition Ltd κατέληξε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Insider ακίνητο της εταιρείας ΓΕΒΟΡΕΣΤ στη Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου.

Το deal για το ακίνητο που πωλούσε η Gordian Holdings έκλεισε για το ποσό των €618,000, ενώ προγραμματίζεται και επιπρόσθετη ανακαίνιση που θα ξεπεράσει τις €400,000 ανεβάζοντας το συνολικό κόστος του deal σε ποσό πέραν του €1 εκ.

Τις πληροφορίες του Insider επιβεβαίωσε ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Vitatrace Αλέξανδρος Χρ. Αγκαστινιώτης ο οποίος τόνισε πως η νέα επένδυση, εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση του κύκλου εργασιών της σε Κύπρο και εξωτερικό.

Το ακίνητο βρίσκεται σε γη 3,000 τ.μ. και έχει εμβαδό 1,500 τ.μ. το οποίο περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία.

Έχει συντελεστή δόμησης 100% και κάλυψης 70% κάτι το οποίο δίνει το δικαίωμα στο νέο ιδιοκτήτη για ανέγερση κτηρίου μέχρι 4 ορόφων.

Τέλος να αναφέρουμε πως το κτήριο της ΓΕΒΟΡΕΣΤ στον Στρόβολο γειτνιάζει με το κτήριο της VitaTrace Nutrition της εταιρείας που διευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.