Βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου στηρίζοντας μικρομεσαίες και μεγάλες εταιρείες με συνέπεια και σταθερότητα

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη μιας υγιούς οικονομίας, η Ancoria Bank, από το 2016 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο να γίνει σταθερός αρωγός και συνεργάτης τους. Για να επιτευχθεί αυτό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρει η τράπεζα, αλλά και στην κατάλληλη κατάρτιση του προσωπικού, που απαρτίζει την ομάδα της Επιχειρηματικής Τραπεζικής, ώστε η κάθε επιχείρηση να λαμβάνει την εξυπηρέτηση και υποστήριξη που χρειάζεται.

Μέσα από βραβευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, η Ancoria Bank προσφέρει μια ολοκληρωμένη τραπεζική εμπειρία, περιλαμβάνοντας όλο το φάσμα των τραπεζικών διευκολύνσεων μέσων φυσικών και ψηφιακών καναλιών εξυπηρέτησης. Ειδικότερα, όσον αφορά τις επιχειρήσεις, η τράπεζα προτείνει εξειδικευμένες προτάσεις και εισηγήσεις για κάλυψη κεφαλαιουχικών επενδύσεων και δαπανών (επαγγελματική στέγη, οχήματα, εξοπλισμός) καθώς και κεφαλαίου κίνησης.

Πελατοκεντρική προσέγγιση

Για την Ancoria Bank η κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες, ανάλογα με τους στόχους που έχει θέσει και ως εκ τούτου χρήζει συγκεκριμένης αντιμετώπισης. Γι’ αυτό και ιδιαίτερη σημασία έχει η ανάπτυξη της σωστής σχέσης της επιχείρησης με τον τραπεζίτη της, που να είναι βασισμένη στη χρηματοοικονομική αντίληψη, την κατανόηση και τη συνεργασία. Η προσωπική επαφή είναι κάτι που επιδιώκεται από την πλευρά της τράπεζας, μιας και με αυτόν τον τρόπο μπορούν να συζητηθούν οι απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης, όπως επίσης οι στρατηγικοί και οικονομικοί στόχοι, ώστε να δοθούν οι κατάλληλες συμβουλές και λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση. Ως αποτέλεσμα, διευθετούνται συχνές συναντήσεις στον χώρο της επιχείρησης ή της τράπεζας ή ακόμη και μέσω τηλεδιάσκεψης, δημιουργώντας και ενδυναμώνοντας έτσι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Έχοντας ως βάση το συμφέρον της κάθε επιχείρησης και με αρχή τη διαχειρίσιμη και βιώσιμη χρηματοδότηση, οι έμπειροι επαγγελματίες της Ancoria Bank είναι σε θέση να προσφέρουν προτάσεις που να ανταποκρίνονται ξεκάθαρα σε κάθε ανάγκη ή συνθήκη που είναι πιθανό να προκύψει. Αφού συγκεντρωθούν με λεπτομέρεια τα απαραίτητα οικονομικά δεδομένα, αναλυθεί το επιχειρηματικό πλάνο και αποκτηθεί πλήρης γνώση της εταιρικής ταυτότητας, θα συζητηθούν εποικοδομητικά οι υποχρεώσεις της επιχείρησης και θα παρουσιαστούν με υπευθυνότητα οι κατάλληλες χρηματοδοτικές εισηγήσεις. Κύριο μέλημα είναι να εξυπηρετηθούν έγκαιρα οι χρηματοπιστωτικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και να δοθούν οι ιδανικές λύσεις και απαντήσεις, που μπορεί να μην καταλήγουν απαραίτητα σε χρηματοδότηση.

Εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του κάθε πελάτη

Επαγγελματισμός

Η επικοινωνία είναι η βάση για την καλή συνεργασία και η Ancoria Bank επενδύει στη δημιουργία μιας σχέσης αμοιβαίας κατανόησης και συνεννόησης, για την κατάλληλη δόμηση και παρακολούθηση χρηματοδότησης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις. Έτσι, η Ancoria Bank στοχεύει στη διαρκή βελτίωση της σχέσης που δημιουργείται εξ αρχής μεταξύ επιχείρησης και τραπεζίτη, ώστε ο πελάτης να νιώθει ασφάλεια να επικοινωνεί με την τράπεζα για κάθε ζήτημα που μπορεί να αντιμετωπίσει. Παράλληλα, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της Ancoria Bank είναι η γρήγορη ανταπόκριση, κάτι το οποίο εφαρμόζεται σε όλους τους πελάτες της, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις είτε για ιδιώτες. Πλέον, στην εποχή μας είναι δεδομένο ότι για τον επαγγελματία ο χρόνος είναι πολύτιμος. Γι’ αυτό και η Ancoria Bank διασφαλίζει ότι οι πελάτες της, για να ακολουθούν τα χρονοδιαγράμματά τους, λαμβάνουν άμεσα και γρήγορα όλα όσα χρειάζονται για την ομαλή διαχείριση της επιχείρησής τους.

Η μεγάλη εμπειρία της ομάδας Επιχειρηματικής Τραπεζικής την καθιστά έναν έμπιστο και αδιάλειπτο συνεργάτη, που είναι σε θέση να εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

myAncoria για Επιχειρήσεις

Στόχος της Ancoria Bank είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα της να βελτιώνονται διαρκώς κάνοντας τη διαχείριση των οικονομικών των πελατών της ακόμη πιο εύκολη. Η εφαρμογή myAncoria, το mobile/web banking της τράπεζας, έχει δημιουργηθεί εσωτερικά από την ομάδα της τράπεζας και συνεχώς εμπλουτίζεται με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Γι’ αυτό και το myAncoria, είναι ένα βασικό πολυεργαλείο τραπεζικής για κάθε επιχείρηση, ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται τα οικονομικά της κατάλληλα με άνεση και ευκολία, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Ακόμη, μέσα από το myAncoria δίνεται η δυνατότητα να εκτελούνται διάφορες λειτουργίες, όπως η έγκριση πολλαπλών πληρωμών και η παραγγελία βιβλιάριων επιταγών, χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη σε κάποιο από τα τραπεζικά κέντρα. Παράλληλα, οι ιδιώτες πελάτες που έχουν και εταιρικό λογαριασμό στην Ancoria Bank μπορούν εύκολα να αλλάξουν προφίλ, χωρίς να χρειάζεται η αποσύνδεση κι έπειτα επανασύνδεση από τον ένα λογαριασμό στον άλλο.

BANKING REDEFINED

Η πελατοκεντρική προσέγγιση μέσα από διαφανείς διαδικασίες, η γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση, καθώς και η αποδοτική χρήση της τεχνολογίας, έχουν αναδείξει την Ancoria Bank σε πολύτιμο συνεργάτη του κυπριακού επιχειρηματικού κόσμου. Μέσα από τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα πρωτοποριακά της προϊόντα προσφέρει λύσεις για κάθε χρηματοοικονομική πρόκληση, που μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση, καταφέρνοντας να δημιουργήσει σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης επαναπροσδιορίζοντας την παραδοσιακή τραπεζική.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τραπεζικά Κέντρα:

Λευκωσία Λεωφόρος Δημοσθένη Σεβέρη 12

Λεμεσός Γωνία Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Αγίας Φυλάξεως 151

Λάρνακα Λεωφόρος Φανερωμένης 189-191

Τηλ.: 8000 0050 / +357 22849000

(για κλήσεις από εξωτερικό)

Email: [email protected]

Ιστότοπος: www.ancoriabank.com

LinkedIn: Ancoria Bank

Facebook: Ancoria Bank Ltd

Instagram: @ancoriabankcy