«Bank of Cyprus Spotlights the Cyprus’ 2023 Best WorkplacesList by Great Place To Work®» είναι το σλόγκαν της φετινής διοργάνωσης, την οποία θα αναδείξει η Τράπεζα Κύπρου στηρίζοντας την προβολή των εταιρειών, που θα ενταχθούν στην λίστα αυτή.

Υποψήφιες για συμπερίληψη στη λίστα είναι όλες οι εταιρίες, που είχαν πετύχει την πιστοποίηση τους το 2022 και το κριτήριο επιτυχίας τους, είναι αποκλειστικά το αποτέλεσμα τους στην έρευνα Trust Index©. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό προσωπικού, η λίστα αναγνωρίζει τις καλύτερες για το εργασιακό τους περιβάλλον εταιρίες, σε 3 κατηγορίες.

«Μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους επιτυχίας για κάθε οργανισμό. Η συνεχής ενδυνάμωσή της με καλές πρακτικές και ανθρωποκεντρικές στρατηγικές δημιουργούν όχι μόνο ισχυρό επιχειρηματικό πλεονέκτημα στις εταιρείες που επενδύουν σε αυτές, αλλά και θετικό κοινωνικό αντίκτυπο» επισήμανε ο Γιάννης Ιωάννου, Manager People & CEO Office της Τράπεζας Κύπρου.

Πρόσθεσε παράλληλα, πως η στήριξη αυτού του διεθνούς και αξιόπιστου θεσμού, αποτελεί τη συνεισφορά της Τράπεζας στην επιχειρηματική κοινότητα και στην οικονομία του τόπου ευρύτερα».

Ο Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης δήλωσε: «Η ταύτιση του θεσμού της ‘’εθνικής λίστας’’ των καλύτερων εταιρειών, σε ότι αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον, με την Τράπεζα Κύπρου, είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας και αξίας. Είμαστε σίγουροι πως η στήριξη της Τράπεζας και του «Φιλελεύθερου», Insider και philenews.com ως συνεργάτες επικοινωνίας, θα ενδυναμώσει το θεσμό αυτό».

Η ανακοίνωση της λίστας και η προβολή των εταιριών που έχουν εξασφαλίσει θέση σε αυτή, θα δοθεί στη δημοσιότητα  στις 11 Μαΐου ενώ κορυφαίο γεγονός αποτελεί η τελετή βράβευσης που θα γίνει στις 9 Ιουνίου.

Το Great Place Τo Work® είναι ένας διεθνής οργανισμός με ερευνητικά εργαλεία αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος επιχειρήσεων και συμβουλευτικές υπηρεσίες με στόχο τη δημιουργία κουλτούρας υψηλής δέσμευσης και υψηλής απόδοσης  των εργαζομένων. 10,000 εταιρείες σε 70 χώρες χρησιμοποιούν κάθε χρόνο τις υπηρεσίες μας και διεκδικούν πιστοποίηση Great Place To Work®.