Ανεξέλεγκτη και άκρως επικίνδυνη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Αγίας Νάπας εξαιτίας της χρήσης τετράτροχων μοτοσικλέτων τόσο από τουρίστες όσο και από ντόπιους.

Όπως φαίνεται και στα πιο κάτω βίντεο, κάποιοι οδηγούν αλόγιστα τις τετράτροχες, με αποτέλεσμα να χτυπούν πεζούς και οδηγό μοτοσικλέτας κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Τα σοκαριστικά βίντεο, τα οποία προκαλούν οργή και έντονο προβληματισμό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Όπως δηλώνουν πολίτες στο philenews, οι οδηγοί τετράτροχων κάνουν ράλι σε κυρίους δρόμους όπου κυκλοφορεί αρκετός κόσμος ειδικά αυτή την περίοδο που η περιοχή κατακλύζεται από τουρίστες, καθώς διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο. «Μέχρι μέσα του Σεπτέμβρη φοβόμαστε να βγούμε στους δρόμους», αναφέρουν. Παράλληλα καταγγέλλουν απουσία των μελών της Αστυνομίας από την περιοχή.

Στο μεταξύ ο Δήμος Αγίας Νάπας, απέστειλε επιστολή προς την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Κουκκίδου-Προκοπίου, ζητώντας την απαγόρευση τετράτροχων και τρίκυκλων οχημάτων από τις 19 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου μεταξύ των ωρών 21:00 και 07:00.