Τη σημαντική διάκριση Best Treasury and Cash Management 2022 σε Κύπρο και Ελλάδα έλαβε η Eurobank από το διεθνούς κύρους περιοδικό Global Finance. Μέσω της βράβευσης αυτής αναγνωρίζεται η έμφαση που δίνει η Τράπεζα στην παροχή διεθνών προδιαγραφών και υψηλού επιπέδου συναλλακτικών υπηρεσιών.

Με σταθερή τη δέσμευση για την υποστήριξη των στόχων των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της αύξησης αποδοτικότητας, της διαχείρισης λειτουργικών κινδύνων και της μείωσης κόστους, η Τράπεζα παρέχει διαχρονικά ένα πλήρες φάσμα χρηματοοικονομικών μέσων και υπηρεσιών για τη διευκόλυνση καθημερινών εργασιών και την απλοποίηση του συναλλακτικού κυκλώματος. Οι φετινές διακρίσεις έχουν ιδιαίτερη αξία στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου ο τομέας της ταμειακής διαχείρισης αναδεικνύεται παγκοσμίως ως κομβικός παράγοντας για την επιχειρηματική ανάπτυξη, αναγνωρίζοντας εμπράκτως την αποτελεσματικότητα και καινοτομία των λύσεων του Τομέα Global Transaction Banking της Eurobank στο σύγχρονο επιχειρείν.

Το Global Finance μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία αξιολόγησης επιλέγει τους οργανισμούς εκείνους που ξεχωρίζουν στην παγκόσμια οικονομική κοινότητα με κορυφαίες επιδόσεις τους. Για την επιλογή των οργανισμών που διακρίθηκαν, η συντακτική ομάδα του περιοδικού αξιοποίησε τις συστάσεις στελεχών, ειδικών του κλάδου και εμπειρογνωμόνων και διενήργησε μία ανεξάρτητη έρευνα αξιολογώντας στοιχεία για την κερδοφορία, το μερίδιο αγοράς και την εμβέλεια, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, την ανταγωνιστικότητα των τιμών και την καινοτομία των υπηρεσιών/προϊόντων, καθώς και κριτήρια που στοιχειοθετούν τον βαθμό διαφοροποίησης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.