Δεν αποτελεί έκπληξη που το Heritage Private School είναι το µόνο σχολείο στην Κύπρο που έχει κερδίσει τη διαπίστευση ότι είναι ένα εξαιρετικό µέρος για εργασία, δηλαδή ένα Great Place to Work

Αυτό που κάνει το Heritage Private School ένα εξαιρετικό µέρος για εργασία είναι αναµφίβολα το πόσο καλά ανταποκρίνεται στο όνοµά του. Από την ίδρυσή του, ως οικογενειακή επιχείρηση, το σχολείο έχει εξελιχθεί σε έναν εργασιακό χώρο µε περισσότερο από 200 άτοµα προσωπικό, όπου όλοι νιώθουν ότι ανήκουν σε µια µεγαλύτερη οικογένεια που λέγεται Heritage. Ως εκ τούτου, η κληρονοµιά του σχολείου δεν πηγάζει µόνο από τους ιδιοκτήτες.

Το γεγονός ότι δέκα και πλέον µέλη του τωρινού προσωπικού ήταν απόφοιτοι του Heritage και επέστρεψαν για να εργαστούν εδώ µετά τις σπουδές τους αποδεικνύει περίτρανα ότι, όποιος υπήρξε µέλος αυτού του σχολείου, πάντα κουβαλάει ένα κοµµάτι από αυτό στην καρδιά του.

Παρά την επέκτασή του, το Heritage Private School παρέµεινε πιστό στο όραµά του για διατήρηση της προσωπικής επαφής µεταξύ των εµπλεκοµένων µερών και της εξαιρετικής ποιότητας, κάτι που οφείλεται σε µεγάλο βαθµό στα βασικά µέλη του προσωπικού, που ήταν πυρήνες της ταπεινής αρχής του και παραµένουν αναπόσπαστο µέρος της σχολής.

Το ένα τέταρτο του τωρινού προσωπικού µας είναι µαζί µας για περισσότερα από 10 χρόνια, µε 7 από αυτούς να έχουν συµπληρώσει περισσότερα από 30 χρόνια υπηρεσίας. Οι πολυετείς κοινές εµπειρίες έχουν δηµιουργήσει ισχυρούς δεσµούς εµπιστοσύνης, αφοσίωσης και αµοιβαίας κατανόησης µεταξύ του προσωπικού, κάτι που κορυφώνεται σε έναν εργασιακό χώρο στον οποίο όλοι θέλουν να γίνουν µέλη.

Τελικά, το σχολείο ενσωµατώνει την τέλεια ισορροπία µεταξύ της κληρονοµιάς και της ιστορίας του, τα οποία λειτουργούν ως µια έµπνευση και µια σταθερή πυξίδα για το νέο προσωπικό, που υιοθετεί συνεχώς νέες και προηγµένες πρακτικές.

Η δέσµευση και η ενέργεια τού καλά καταρτισµένου και έµπειρου διδακτικού προσωπικού διασφαλίζουν τη διατήρηση του ενθουσιασµού, γεγονός που συµβάλλει στην επίτευξη των υψηλών στόχων των µαθητών. Η θετική αλληλεπίδραση µεταξύ δασκάλων, καθηγητών και µαθητών είναι εµφανής, τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης και επιτρέπει σε όλους να αναπτυχθούν περαιτέρω. H οµαδική εργασία και οι στενοί δεσµοί µεταξύ των διαφόρων τµηµάτων έχουν ως απότοκο τη δηµιουργία ενός αποτελεσµατικού επαγγελµατικού χώρου εργασίας για το προσωπικό και ενός ζωντανού, µοναδικού περιβάλλοντος µάθησης για τους µαθητές. Το να έχουµε πάνω από 1,500 µαθητές, ηλικίας 2 έως 19 ετών, από 55 χώρες, παρέχει µια πλούσια πηγή έµπνευσης για το προσωπικό µας και δίνει νόηµα και σκοπό στις καθηµερινές του δραστηριότητες.

Οι υπερσύγχρονες και οι φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις χρησιµεύουν ως καταλύτης για δηµιουργικές µεθόδους διδασκαλίας, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά καινοτόµες.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι το Heritage Private School είναι το µόνο σχολείο στην Κύπρο που έχει κερδίσει τη διαπίστευση ότι είναι ένα εξαιρετικό µέρος για εργασία, δηλαδή ένα Great Place to Work.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Ιδιωτικό Σχολείο Heritage

4549 Παλώδια, Λεμεσός

+357 25367018

www.heritageschool.ac.cy

Facebook: The Heritage Private School

Instagram: heritageprivateschool