Με ένα υπερσύγχρονο σάρωθρο ενισχύεται ο στόλος των μηχανημάτων καθαριότητας του Δήμου Πάφου, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τον εξοπλισμό του στον τομέα της καθαριότητας.

Πρόκειται για σύγχρονης κατασκευής αυτοκίνητο βάσει υψηλών προδιαγραφών και ποιοτικών υλικών φιλικό προς το περιβάλλον, εξοπλισμένο με δύο συστήματα ηλεκτροκίνητων βουρτσών κατ΄ επιλογή και κάδο απορριμμάτων μεγάλης χωρητικότητας που εξασφαλίζουν βέλτιστη απόδοση χρόνου και καθαρισμού. Το σάρωθρο είναι εξοπλισμένο με ισχυρό κινητήρα απορρόφησης και ειδικό εξοπλισμό για το πλύσιμο διαφόρων επιφανειών και διαθέτει σύστημα μείωσης του παραγόμενου ήχου και σκόνης, ώστε να μειώνεται η οχληρία που δημιουργείται από άλλα παρόμοιας φύσεως σάρωθρα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος κατά την παραλαβή, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η επέκταση της καθαριότητας όλων των δημοσίων δρόμων και πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές εντός των δημοτικών ορίων, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με την παραλαβή του οχήματος παρέχουμε, ανέφερε, στους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας τα κατάλληλα μέσα για να δώσουν πιο αποδοτικά τον αγώνα για έναν πιο καθαρό Δήμο.