Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του το πρωί της Πέμπτης παίρνει τελικά θέση κατά των επιθέσεων που δέχεται η Έφη Αχτσιόγλου για υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα. Η κ. Αχτσιόγλου είχε ζητήσει, με βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο την Τρίτη, από τον συνυποψήφιό της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει δημόσια θέση εναντίον αυτών που «εκτοξεύουν λάσπη» στο πρόσωπό της για «δήθεν υπονόμευση» του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά σήμερα ο κ. Κασσελάκης, και ενώ η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις, καταδίκασε τις επιθέσεις που δέχεται η κ. Αχτσιόγλου σημειώνοντας ότι την πιστεύει απόλυτα σε σχέση με το ψεύτικο sms στον Τσίπρα και ότι ο ίδιος θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριές του.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος έχει συναγωνιστές και όχι αντιπάλους, ενώ σημείωσε ότι «την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο».

Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη για το θέμα, χθες Τετάρτη από τη Χαλκίδα, ο ίδιος δήλωσε άγνοια για το εάν η κ. Αχτσιόγλου υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος είναι «ένα μήνα στην πρώτη γραμμή, και τέσσερις μήνες στο κόμμα», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά «ας μιλήσουν αυτοί που ξέρουν».

Με τη σημερινή του ανάρτηση ο ίδιος παίρνει αποστάσεις από τα όσα διαδίδονται στο διαδίκτυο από ανθρώπους που δηλώνουν υποστηρικτές του και κατηγορούσαν ούτε λίγο ούτε πολύ την Έφη Αχτσιόγλου αλλά και πολλά ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξαν την ίδια και τον κ. Τσακαλώτο, ότι αυτοί ευθύνονται για την παραίτηση Τσίπρα.

Η Έφη Αχτσιόγλου έστειλε μάλιστα εξώδικο σε σάιτ που αναπαρήγαγε αυτές τις φήμες, ενώ κορυφαία στελέχη μιλώντας δημόσια έκαναν λόγο για εκστρατεία λάσπης με τον Διονύση Τεμπονέρα να καλεί όλες τις πλευρές να ρίξουν τους τόνους και τον Πάνο Σκουρλέτη να ζητά την παρέμβαση του ίδιου του Τσίπρα προκειμένου να μπει τέλος στη συκοφαντία.

Η στήριξη Κασσελάκη σε Αχτσιόγλου

philenews / in.gr