Εσπευσμένα στο χειρουργείο οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφόρηση, ο κ. Δημητρίου μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, μετά από έντονη δυσφορία και αδιαθεσία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Κυβέρνησης: «Ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας.

 Μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος και με βάση τα ευρήματα της αξονικής στεφανιογραφίας αποφασίστηκε η αμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εγχείρηση.

 Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με το πέρας της εγχείρησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανέλαβαν καθήκοντα Κούσιος, Δημητρίου και Παντελίδης

Ο Πέτρος Δημητρίου είναι μόλις 37 ετών και εργάζεται στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Μάρτιο του 2018, στη θέση του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στις 27 Ιουνίου και μετά τις ανακατατάξεις που σημειώθηκαν στην Κυβέρνηση, λόγω του θανάτου της υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, μετακινήθηκε στη θέση του υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Περισσότερα σε λίγο